Aankomst

Aankomst

 

Klik op de kaart om naar de locatie op google maps te gaan.

Vrouwenpolder

U rijdt naar het dorpje Vrouwenpolder. In het dorpje volgt u de bordjes naar Breezand. als u het dorp weer uit rijdt, bent u op de Fort den Haakweg (opgelet voor kruisende fietsers!). U volgt deze. U passeert dan aan uw linkerhand de appartementen van de Veerse Bree en vervolgens het bungalowpark Breezand 2. Daar slaat u rechtsaf  het parkeerterrein op van Duinhotel Breezand.

Sleutel

U haalt de sleutel bij de receptie van BreezandVakanties. Dit gevestigd in Duinhotel Breezand, Zandbank 1, Vrouwenpolder. Let op, het receptie is niet waar u het gewend was het te vinden. Het is verhuisd naar een gloednieuw gebouw aan de overkant van de weg.

Klik hier voor informatie over de opening etc van het Breezand Vakanties. Denkt u niet op tijd te kunnen komen? Bel hen dan even op 31 (0)118-593133.

Philene

Als u de sleutel heeft, rijdt u vervolgens verder de fort den Haak weg uit, ga aan het einde linksaf (bij Hotel Restaurant Duinoord) de Vroonweg in. Na c.a. 50 m, ter hoogte van  nummer 11 (rechts), rijdt u linksaf (onverharde weg) het park in. Dit is na het 3e huisje aan de linkerkant. U kunt dan Philene zien liggen zoals op de foto bovenaan de website. Het adres van Philene is Breezand 9.

Als u gebruik maakt van navigatieapparatuur, kunt u het beste het adres Breezand 11 invoeren. Dan komt u uit bij het hierboven beschreven punt waarvandaan u het park kunt inrijden.

De Fort den Haak weg is de lange weg die van onderuit het kaartje in komt. De Vroonweg loopt parallel aan het duin. Bij de cirkel bevindt zich Philene herkenbaar aan de blauwe luiken.