Aankomst

Aankomst

 

 

Vrouwenpolder

U rijdt naar het dorpje Vrouwenpolder. In het dorpje volgt u de bordjes naar Breezand. Als u het dorp weer uit rijdt, bent u op de Fort den Haakweg (opgelet voor kruisende fietsers!). Aan het eind van deze weg slaat u linksaf, de Vroonweg in.

U kunt ook via de nieuwe weg vanaf de paralelweg van de N57 aanrijden. Dan komt u op de Zandbank. Aan het eind van deze weg, slaat u rechtsaf de Ford den Haakweg in. Aan het eind van deze weg, slaat u linksaf, de Vroonweg in.

U bent dan in het Park Breezand 1.

Philene

Philene voorkant

Na c.a. 50 meter over de Vroonweg, ter hoogte van  nummer 11 (rechts), rijdt u linksaf (onverharde weg) het park in. Dit is na het 3e huisje aan de linkerkant. U kunt dan Philene zien liggen zoals op de foto bovenaan de website. Het adres van Philene is Breezand 9.

Als u gebruik maakt van navigatieapparatuur, kunt u het beste het adres Breezand 11 invoeren. Dan komt u uit bij het hierboven beschreven punt waarvandaan u het park kunt inrijden.

Sleutel

Per 2021 hoeft u geen sleutel meer te halen. De woning wordt geopend met een elektronisch codeslot. U heeft de code hiervoor per mail ontvangen. Lukt het niet de woning binnen te komen, bel dan 0653238192.

Plattegrond van het Park

De Fort den Haak weg is de lange weg die van onderuit het kaartje in komt. De Vroonweg loopt parallel aan het duin. Bij de cirkel bevindt zich Philene herkenbaar aan de blauwe luiken.