Huren

Huren

Prijzen 2022*:

 

Periode Prijs per week
2 april- 30 april € 900
30 april- 7 mei € 1200
7 mei-28 mei € 1000
28 mei – 18 juni € 1200
18 juni – 2 juli € 1500
2 juli-27 augustus € 1900
27 augustus- 3 september € 1500
3 september – 1 oktober € 1200
1 oktober – 22 oktober € 900
22 oktober – 29 oktober € 1200
29 oktober – 3 november € 900

 

*De prijzen (in Euro) zijn inclusief BTW, gas, licht, water, TV en internet/WIFI en strandhuisje (zomer).

Bijkomende kosten:

 • Eindschoonmaak  €60
 • Toeristenbelasting à € 2,00 pp per nacht.

De huren zijn per hele weken en lopen van zaterdag tot zaterdag. Er worden geen midweken of weekenden verhuurd.

De verhuur van 2022 begint in november 2021.

 

Huurcontract en voorwaarden

Als u definitief geboekt heeft, maken wij een huurcontract op. Deze dient nog door u en door ons ondertekend te worden. In het huurcontract vindt u alle voorwaarden. Met het ondertekenen van het huurcontract gaat u akkoord met de voorwaarden.

Belangrijkste voorwaarden:

 • De helft van het huurbedrag dient binnen 30 dagen na de ontvangst van het contract te worden voldaan. De 2e helft dient uiterlijk 30 dagen voor aanvang van het verblijf betaald te zijn. Tenzij anders is overeengekomen in het contract.
 • Op de dag van aankomst kunt u vanaf 14:00 uur in de woning, op de dag van vertrek verlaat u de woning uiterlijk om 10:00 uur. De kosten voor de eindschoonmaak laat u achter in de woning.
 • De huurder mag de woning niet aan derden in huur of gebruik afstaan en niet met meer mensen betrekken dan in het huurcontract is afgesproken, zonder schriftelijke toestemming van de verhuurder.
 • De huurder is aansprakelijk voor schade en vermissing ontstaan tijdens het verblijf in de woning, en dit direct melden bij de verhuurder.
 • De huurder dient zelf linnengoed mee te nemen.
 • De verhuurder kan kosteloos ontbinden bij overmacht aan de kant van de verhuurder. Hieronder valt ook de situatie als het door wet- en regelgeving van de Nederlandse overheid niet mogelijk is om huurders te laten verblijven in het gehuurde (zoals bij een verbod op nachtverblijf ten tijde van corona).
 • Annuleren door de huurder kan kosteloos tot 90 dagen voor aanvang van het verblijf. Tussen 90 en 60 dagen ontvangt de huurder 50% van de huursom retour, daarna blijft de volledige huursom verschuldigd. Als de verhuurder een nieuwe huurder vindt voor de periode, kan er een verrekening plaats vinden. Het verdient aanbeveling dat huurder een annuleringsverzekering afsluit bij de eigen verzekeraar.
 • Bovenstaande is ook van toepassing indien huurder door persoonlijke omstandigheden of andere vormen van overmacht verhinderd is van het gehuurde gebruik te maken. Enige uitzondering vormen reisbeperkingen door wet- en regelgeving van een overheid waardoor de huurder redelijkerwijs niet naar het gehuurde kan reizen. De huurder krijgt dan ook bij annulering binnen 60 dagen voor aanvang 50% van de huursom retour of hoeft de 2e termijn niet meer te betalen. NB. Het gaat hierbij om de wet -en regelgeving zoals die geldt op het moment van annuleren.  Het verdient aanbeveling dat huurder een annuleringsverzekering afsluit bij de eigen verzekeraar.
 • Bij ontbinding door verhuurder of huurder, zal er altijd in overleg gekeken worden of de huurperiode omgeboekt kan worden naar een ander moment. Prijsverschillen worden dan verrekend. De huurder heeft hier echter niet automatisch recht op.

Hier kunt u een voorbeeldcontract downloaden.

Huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan, mits in overleg met de verhuurder.

 • Honden mogen NIET op de banken en bedden, neem een eigen mand of kleed mee. Er is een buitenkraan aanwezig om hondenpoten van zand te ontdoen.
 • Er is een kattenbak aanwezig.

Wij zouden het op prijs stellen als u tijdens uw verblijf een keertje extra stofzuigt zodat niet overal haren en zand achterblijft.

Verhuurder:

Philene is te huur via de eigenaar: familie Bronkhorst,  06-5323 8192,  0345-572260, info@philene.nl.

U kunt ook gebruik maken van het boekingsformulier op deze website.